Loader
Social Media

Samen met de top van de markt werken we aan het ontsluiten van informatie. Er wordt steeds meer duidelijk over data gestuurde dienstverlening, zowel de zin als de onzin ervan. Data verkrijgen is vaak eenvoudig, maar de data analyseren en juist inzetten om het doel te bereiken is complexer. Als opdrachtgever vraagt u veel data uit bij uw leveranciers. Wij constateren dat veel van deze data niet de gewenste informatie geeft of niet gebruikt wordt. Bij ons staat het doel van de informatiebehoefte centraal. Op basis daarvan nemen we beslissingen met de gegevens die er zijn.

Data levert u tijd en geld op, formeel en informeel. Wij zien uw gebouw(en) als robot en werken daarvoor samen met specialisten. Deze robot zal processen steeds meer gaan aansturen. Door te werken met kort cyclische successen blijft iedereen enthousiast. We boeken daardoor snel resultaat zodat de investering zich snel terugverdient. Uw organisatie staat centraal en ingekochte diensten voegen weer iets toe. U bent in de regie met de KPI’s aan het stuur. De KPI’s moeten bijdragen aan het beoogde doel. Dan kunnen we data zijn werk laten doen. De status van de KPI’s maken wij zichtbaar in een dashboard, zodat we zien wat we doen, waarin we geloven en wat we hebben afgesproken. Deze analyse werkt preventief. U ziet dus continu verbetering in de dienstverlening, zonder hierover vaak in gesprek te zijn.

In het ontsluiten van data werken we samen met andere leveranciers, zodat we proactief kunnen acteren op bijvoorbeeld een technisch defect. U ontvangt een melding zodra de storing is gesignaleerd zodat deze opgelost kan worden voordat de pandgebruikers er hinder van ondervinden. Daarbij kunt u denken aan het automatisch openen van een deur, temperatuurwisselingen of storingen in de luchtcirculatie. Naast data nemen onze medewerkers ook visueel waar en handelen met gezond verstand. Brand ergens het licht waar niemand aanwezig is? Dan doen wij deze uit en geven dit door zodat mogelijk een defect aan de sensor kan worden verholpen. Wist u dat dit in 7% van de gevallen zo is? Het onderbuik gevoel geeft vaak al een richting. De eerste stap is dan ook om dit gevoel te onderzoeken en daarna stappen te ondernemen.

Maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.