Loader
Social Media

“Nieuwe Samenwerking”


Elke ’nieuwe’ samenwerking begint met nadenken over hoe nu verder.
Met 25 jaar marktkennis en continu innovatief vermogen passen wij een uniek hospitalityconcept toe op uw locatie. Echt anders uitvoeren van facilitaire diensten die aansluitend bij uw bedrijfscultuur.

Onze consultants zijn facility experts. 

Zij vertellen u helder welke route u kunt bewandelen voor het beste resultaat passend bij uw doelstelling. U ontvangt hiervoor een uitgewerkt plan. De kosten voor de gemaakte uren brengen wij in rekening. U bent geheel vrij om zelf te bepalen met wie u dit plan uitvoert. No strings attached. 

Kiest u voor ons? Dan verrekenen wij deels deze kosten.

Laten we eerlijk zijn. Uw ambitie is mooi en uw product klopt, maar de juiste mensen aan het werk hebben en uw klanten behouden en/of krijgen is vandaag de dag een puzzel. 

Daarbij is elke prikkel van het zintuig belangrijk geworden, ook onze dienstverlening speelt daarin een rol. 

Gaat uw medewerker naar het werk met plezier en is hij/zij trots om bij u te werken? Komt uw klant op de afgesproken tijd binnen of komt hij iets eerder om te ontspannen in uw fijne ontmoetingsruimte? Het maakt een wereld van verschil hoe de rest van de dag verloopt. 

Professionele ontvangst, oprechte aandacht en weten wie er voor je staat. Het eerste contact moet perfect zijn zodat je je welkom en gewaardeerd voelt. Ook het laatste contactmoment voor het verlaten van het pand maken wij bijzonder door extra aandacht of door iets mee te geven voor onderweg.  

Daarmee creëert u een gastvrije omgeving. Een omgeving die past bij uw bedrijfscultuur en de gewenste uitstraling. Wij maken deze beleving waar en ondersteunen u met het realiseren van een gastvrije customer journey. Bij elke stap bedenken wij een overtreffende ervaring.

Indien u gaat voor duurzaamheid of circulariteit, voer dit dan ook door in de gehele organisatie, zodat uw leveranciers dezelfde missie uitdragen. 

De beleving maakt het verschil en past van binnenkomst tot vertrek bij het DNA van uw organisatie. 

Daardoor krijgt een ontmoetingsplek een totaal andere invulling.

Wat gaat het u opleveren:

  • Beleving van de medewerker en de klant is gelijk aan elkaar
  • Continu meten van de belevingskwaliteit
  • Knelpunten signaleren bij het benutten van data
  • Prioriteer de thema’s die u doorboort (zichtbare DNA)
  • Kwalitatief beter personeelsbestand, iedereen draagt dezelfde boodschap uit en weet waar hij/zij voor kiest
  • Zichtbaar DNA voor de (potentiële) klanten, de ervaring dat uw verhaal klopt met de realiteit.