Loader
Social Media

Onze Organisatie

De Ananas – symbool voor gastvrijheid Gastvrijheid moet je ervaren!

PineApple Facility Group gelooft dat een fijne (werk)omgeving gecreëerd wordt door hospitality. De wijze waarop mensen worden ontvangen, met elkaar omgaan en bereidt zijn dat stapje extra te zetten om samen een mooi resultaat te realiseren.

Met trots stralen wij hospitality uit in onze naam: PineApple Facility Group. De ananas is hét symbool voor gastvrijheid en sterk verankerd in ons DNA.

PineApple Facility Group adviseert, ontwikkelt en voert voor u een maatwerk hospitalityconcept uit. Met facilitaire diensten creëren we impact bij uw medewerkers en klanten. Dat doen we door uw bedrijfscultuur te versterken. Dat ziet u zowel in de mensen die het werk uitvoeren, als in de wijze waarop zij dat doen.

PineApple Facility Group trekt daarom enthousiaste, stressbestendige en ambitieuze medewerkers aan die passen bij de (bedrijfs)cultuur van onze opdrachtgever, zodat zij de waarden van de organisatie uitdragen.

01
INVENTARISEREN

We starten met een frisse blik, bespreken de mogelijkheden en werken volgens een beslissingsmodel in verschillende fasen. Het belangrijkste is dat wij niet beginnen bij wat de huidige partij doet, maar inventariseren welke diensten uw bedrijfscultuur ondersteunen.

02
ONTWERPEN

U bepaalt wat u wilt, een single dienst of synergie tussen de verschillende diensten. Wij werken deze mogelijkheden uit en leggen het u compleet voor. Het kan zijn dat u dit voor een ander gebruikt.

03
IMPLEMENTEREN

In deze stap leggen wij u het implementatieplan voor. Deze is afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten. Beleving en impact creëren is niet alleen het uitvoeren van taken. Alles valt of staat met een goede timing, uitstraling en toegevoegde waarde voor de pandgebruikers.

04
VERBETEREN

Als de hospitalitymedewerkers van PineApple Facility Group de facilitaire diensten uitvoeren, kiest u ook voor continue verbetering. De focus ligt op de tevredenheid van uw pandgebruikers, zodat zij werken (en/of wonen) in een omgeving die bij hen past.

Image
Creëer impact op de werkplek
Image
Creëer impact op de werkplek
Image
Creëer impact op de werkplek
Image
Creëer impact op de werkplek
0 Dagen INVENTARISEREN
0 Uur VERWERKEN VAN DE FEEDBACK
0 Maand DIENSTEN IMPLEMENTEREN
0 Dagen BELEVING CONCEPT OVERDRAGEN EN VERBETEREN

Onze samenwerking is:

Image
MEETBAAR
  Image
  ACCEPTABEL
   Image
   GECOMMUNICEERD
    Image
    INSPIREREND
     Image
     MET COMMITMENT
      Het ontwerp is gemaakt samen met HR en onze commerciële afdeling. Door goed te luisteren creëren we een betere dienstverlening met toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.
      Image
      Wij snappen dat architecten input nodig hebben in het voortraject, echter wil iedereen een gebouw waar je jaren mee verder kunt. Een gebouw die toekomstbestendig is. Wij bewaken de total costs of ownership. Een kleine investering in de ontwerpfase van het gebouw levert een aanzienlijke besparing op in de toekomst.
      Image

      PineApple Facility Group is zo goed en betrouwbaar als uw medewerkers en gasten ons ervaren!

      Luisteren is onze tool de belangrijkste databron, de ervaring van de pandgebruikers.