Thematisch ontmoetingsruimten inrichten maakt dat u succesvol bent.

Meer en meer zijn uw medewerkers en nieuwe collega’s op zoek naar een plek waar ze willen zijn en kunnen ontmoeten. Natuurlijk moet alles kloppen en heeft u Hospitalitymedewerkers in dienst die de juiste beleving weten te versterken.

Het helpt als u voor de inrichting van de ruimtes vooraf brainstormt met een hospitality-expert. Hij/zij weet wat uw medewerkers en klanten verwachten, maar kan u ook budgettair ondersteunen met de haalbaarheid. Waar wij op letten is in ieder geval of er ook thematisch gewerkt kan worden, zodat we mensen prikkelen na te denken en te beleven. Uw ruimte kan voor veel meer traffic zorgen wanneer alles klopt en als we een thema aan de orde willen brengen, deze mogelijkheid er is.

Inmiddels is bewezen dat sociale impact belangrijk is, echter zijn mensen na een half jaar gewend aan een beleving en is het nodig iets te veranderen om hen opnieuw te prikkelen. Dit kan natuurlijk klein met geur en/of licht, beiden beïnvloeden het brein. Maar het kan ook groter als er internationaal bezoek is of als kennismaking met een andere cultuur. Begrip hebben voor elkaar is de sleutel tot succes en dat begint met een inrichting waar dit kan en waar niet te dominante keuzes zijn gemaakt. Denk hierbij ook aan de catering, dit kan ook al kleinschalig. Maar de juiste hospitality-medewerker maakt hier het verschil.