In de media is vitaliteit een hot item. De een heeft het over voeding, de ander over beweging en weer een ander noemt ontspanning of mindfull door het leven gaan. Maar wat is nu eigenlijk vitaliteit? Van Dale zegt dit over het woord vitaal:

  1. Voor het leven van groot belang
  2. Krachtig, energiek

We kunnen dus stellen dat het niet over een specifiek onderdeel gaat. Laten we het holistisch bekijken. Wat voor het leven van groot belang is, is voor iedereen anders. De een hecht waarde aan zijn gezondheid, de ander focust liever op het ‘echte genieten met een glaasje wijn’ en weer een ander struint graag in zijn eentje de wereld rond. Wat voor jou leven van groot belang is, weet jij alleen.

Waarom steken we dan allemaal zoveel energie in het op gang brengen van die informatiestroom? Een stroom waar iedereen in mee kan zwemmen of juist tegenin.

Dat laatste is wat we doen door een omgeving te realiseren die past bij de pandgebruikers en de bedrijfscultuur. Een omgeving waar je kracht en energie uit haalt, die bijdraagt aan de vitaliteit van je medewerkers, collega’s en bezoekers. Daarmee maken wij het iets makkelijker om vitaal te zijn en te blijven. Een omgeving die inspireert en waar je je op je gemak voelt dankzij de inzet van onze hospitalitymedewerkers.